Tuotteet

Härkälän kasvikset kypsyvät hartaudella

Vihanneksemme saavat kasvaa rauhassa ja poimimme ne vasta täysin kypsinä. Tuotteet toimitetaan puutarhaltamme kauppoihin joka päivä. Toimintatapamme ansiosta toimitusketju pysyy lyhyenä ja asiakas saa aina tuoreita vitamiinipommeja ruokapöytään.
Maukkaimmista vihanneksista pääset nauttimaan, kun säilytät niitä oikein:
Kurkku, tomaatti ja basilika viihtyvät huoneenlämmössä, kun taas salaatit, tilli ja persilja pysyvät raikkaina jääkaapin vihanneslokerossa. Kausituotteina viljelemme myös rucolaa, tilliä, persiljaa ja basilikaa.

Maista niin muistat!

Frisee

Kestävä ja kaunis, ilmava frisee sopii erinomaisesti salaattien lisäksi kuumennetaviinkin ruokiin. Tämä raikas ja rapea salaatti on maultaan mieto ja makeahko.

Jääsalaatti

Rapea jääsalaatti kestää nuutumatta pidempäänkin. Valitse siis jääsalaatti tuomaan raikkautta päivääsi.

Jääsalaatti rasiassa

Tutun jääsalaatin löydät myös kätevästä, uudelleensuljettavasta rasiasta. Siitä on helppo ottaa leivän päälle salaattilehdykkä tai pari. Rasiaan on myös erittäin kätevä pilkkoa salaatin kaveriksi lounas- tai retkisalaatti.

EväsKurkkunen

Pieni, raikas ja makoisa EväsKurkkunen on kasvihuonekurkun pienihedelmäinen lajike. Eväskurkkunen on loistava välipala ihan sellaisenaan. Sopii myös vaikka wokkiin suikaloituna ja leivän päälle viipaloituna.

Kurkku

Raikas ja maukas kurkku sopii erinomaisesti raastettuna tsatsikiin. Kokeile kurkkua salaatin lisäksi myös paistettuna lämpimissä ruoissa.

Lehtisalaatti

Kaikkien tuntema mieto lehtisalaatti sopii suomalaiseen makuun. Kokeile perinteisten käyttötapojen lisäksi myös smoothien ainesosana!

PikkuTomaatti

Pienet ja kauniit suupalat sopivat niin naposteluun, salaatteihin kuin muuhunkin ruuanlaittoon.

Persilja

Persilja sopii kaikkiin liha- ja keittoruokiin mausteeksi ja koristeeksi. Persilja on hyvin terveellistä ja se sisältää runsaasti C-vitamiinia ja karoteenia.

Roomansalaatti

Tämä pitkälehtinen salaattilajike kestää hyvin kuumennusta. Perinteisesti roomansalaattia käytetään caesar-salaatin pohjana.

Tomaatti

Kypsänä poimitut tomaattimme ovat parhaimmillaan tuoreena nautittuna. Saat tomaatista myös maukkaan ja terveellisen kastikkeen pastalle tai patoihin.

Tulisalaatti

Kaunis tulisalaatti tuo ilmettä salaattipohjaan. Yhdistäen eri salaattilajeja saat parhaimman vitamiiniannoksen. Eriväriset salaatit sisältävät eri vitamiineja.